Cantek Spot
tr

KADIKÖY İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR

Bizi Arayın
CANTEK SPOT İKİNCİ EL EŞYA ALIM SATIM HİZMETİ
Kadıköy de ki satmak istediğiniz eşyalarınızı şimdi değerinde alıyoruz.

İhtiyaç fazlası veya satmak istediğiniz eşyaları nakit olarak kapınıza kadar gelip teslim alıyoruz. Sizin de satmak istediğiniz ikinci el eşyalarınız var ise hemen bizleri arayarak veya Whatsapp üzerinden eşyalarınızı bize bildirerek hızlıca ücretsiz bir şekilde fiyat teklifi alabilirsiniz. Anlaştığımız taktirde eşyalarınızı nakit olarak kapınıza kadar gelip teslim almaktayız.

KADIKÖY DE HANGİ HİZMETLERİ VERİYORUZ

Cantek Spot Olarak İstanbul, Kadıköy’de ikinci el eşya alım ve satım hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra Cantek Servis olarak da kombi, klima, beyaz eşya tamir hizmetini siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. İkinci el olarak alıp sattığımız eşyaların geneli beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşya grubu olarak düşünebilirsiniz. Yani kısacası evinizde bulunan hemen hemen tüm eşyaların alımını gerçekleştiriyoruz.

Satın alabileceğimiz eşyalarınız nelerdir?

Sizin satmak istediğiniz mobilya grubuna ait eşyalar; oturma grubu, koltuk takımı, gardırop, yatak odası takımı, genç odası takımı, çocuk odası takımı vb. ürünler olabilir.

Sattığım eşyalarımın ücretini nasıl tahsil edebilirim ?

Sattığınız eşyalarınızı değerinde satın almakla birlikte, ücretin tahsilini isterseniz nakit veyahut eft/havale yoluyla tahsil edebilirsiniz.

19 Kasım 2021
612 görüntülenme
× Whatsapp